Over Hegeman

Het installatiebedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere sector, maar is ook actief voor kleine en middelgrote bedrijven. Het contact met de cliënt, de gemoedelijke sfeer en de begeleiding van het project van het begin- tot eindstadium, alsmede de service staan voorop.

De cliënt kan terecht voor aanleg en onderhoud van gas-, water-, cv-, sanitaire en elektrische installaties. Dit uit zich vaak in de verbouwing van een badkamer, een nieuwe keuken, de vervanging van en het onderhoud van een cv-combi ketel, aan of verbouw van de woning, reparatie en vervanging van dakgoten, dakbedekking op platte daken, onderhoud, uitbreiding of vervanging van een groepenkast in de meterkast. Door de kleinschaligheid van het bedrijf, is het in staat om flexibel en direct bij wijzigingen of storingen op te treden.

Werkplaats Hegeman Installatie Techniek Alle erkenningen voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn aanwezig, zodat er een betrouwbare situatie ontstaat voor de cliënt (zie ook: www.erkendinstallatiebedrijf.nl).

De prijs wordt vaak vooraf bepaald, zodat de cliënt duidelijk weet welke werkzaamheden voor welk bedrag gedaan worden. Ook kan de opdracht in regie worden uitgevoerd.

Er kan altijd voor bovengenoemde werkzaamheden een VRIJBLIJVENDE offerte worden gemaakt, zodat de cliënt altijd prijzen kan vergelijken.

Geschiedenis

Het bedrijf is sinds 1965 actief in de installatietechniek op het huidige adres (zie foto). Destijds opgezet en opgebouwd door Hegeman senior. Het pand heeft een winkelbestemming, dat goed liep in de jaren zeventig. Nu is de winkel deels omgebouwd tot kantoorruimte, en wordt zijdelings als zodanig benut.
In de werkplaats vinden vaak prefab werkzaamheden plaats bv. het knippen en zetten van dakgoten. Bestellingen van leveranciers komen hier aan, en er is een magazijnruimte. Ook vinden er nog sporadisch werkzaamheden aan witgoedapparaten plaats.